Rengöringslösningar
under vatten

Weda är specialiserade på rengöring under vatten med automatiska och halvautomatiska robotar. Vi har en lång erfarenhet inom utveckling av produkter för undervattensanvändning. Vårt mål är att hitta lösningar för alla tillämpningar av rengöring under vatten.

Läs mer om ossWedas generella broschyr

 

Industri

Den industriella sektorn

Weda designar, utvecklar och säljer undervattensrengöringsutrustning för tankar, reservoarer, inom industrin t.ex. för kärnkraftsverk, glasbruk, stålbruk, massa och pappers anläggningar etc.

Weda har levererat och installerat maskiner i kärnkraftverk, glas fabriker, fiskodlingar, massa-och pappersbruk och flera andra applikationer där det finns ett behov av rengöring (där slammet tas bort) utan att tömma vattnet.

Weda har en unik erfarenhet och kunskap från mer än 50 års verksamhet inom utveckling och produktion av produkter för undervattensanvändning. Weda´s mål är att hitta lösningar för alla tillämpningar av rengöring under vatten. Det må vara med befintliga produkter, produkter som behöver anpassas eller nya produkter som utformas i samarbete med kunden.

Detta är YT-800 modellen

De 17 globala målen. Läs mer »