Rengöringslösningar
under vatten

Weda är specialiserade på rengöring under vatten med automatiska och halvautomatiska robotar. Vi har en lång erfarenhet inom utveckling av produkter för undervattensanvändning. Vårt mål är att hitta lösningar för alla tillämpningar av rengöring under vatten.

Läs mer om ossWedas generella broschyr

 

VR600

För rengöring av vattenreservoarer och vattentorn

Traditionella rengöringsprocesser innebär att vattentorn och dricksvattenreservoarer måste tömmas och rengöras manuellt eller att dykare skickades ner. I bägge alternativen måste reservoaren stängas av, vilket leder till stora störningar i distributionen av vatten. Tömning av en reservoar är tidskrävande och rengöringen är arbetsintensiv. Att skicka dykare i dricksvatten medför också en risk för att förorena vattnet. När vi utvecklade VR-600 var vår ambition att designa en maskin som kunde rengöra effektivt utan att reservoaren behövde stängas av och utan att behöva skicka ner personal i reservoaren.

VR-600 är fjärrstyrd och utrustad med roterande borstar och en kraftfull pump som direkt pumpar ut all sediment utan att höja grumligheten i reservoaren. VR-600 är utrustad med en videokamera som underlättar inspektion av insidan av reservoaren. Hela reningsprocessen dokumenteras och kunden får både en DVD och en skriftlig rapport.


Specifikationer:
Dimensioner: (L x B x H) 735 x 595 x 400 mm
Pump kapacitet: 70m3/h
Hastighet: Ställbar, från 0,5 till 10 m/min
Strömförbrukning: 2,3 kW
Övrigt: Pan och tilt med högupplöst videokamera. Fjärrstyrning med variabel borsthastighet.


För mer information vänligen kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-550 325 50

E-mail: info@weda.se


De 17 globala målen. Läs mer »