Rengöringslösningar
under vatten

Weda är specialiserade på rengöring under vatten med automatiska och halvautomatiska robotar. Vi har en lång erfarenhet inom utveckling av produkter för undervattensanvändning. Vårt mål är att hitta lösningar för alla tillämpningar av rengöring under vatten.

Läs mer om ossWedas generella broschyr

 

W2000

W2000 är Weda's senaste tillskott av stora maskiner, den är framtagen för att bemöta de växande kraven från våra kunder avseende programmeringsmöjlighet och automatisering.

Den är baserad på Weda B600's kraftfulla pump, driv- och borstsystem men styrs av helt nya sensorer och har helt ny elektronik.

W2000 är programmerbar för tre olika bassänger alternativt tre olika körsystem för en bassäng. Programmering görs enkelt på en touchdisplay på transformatorboxen på vagnen. I programmen kan körsträcka, vändning, gångtid och ett antal övriga faktorer enkelt väljas och sparas. Informationen sparas sedan som Pool 1, Pool 2 eller Pool 3. Naturligtvis kan samtliga inställningar mycket enkelt ändras när så önskas.

Även filtersystemet är nytt och består av ett bottenfilter för uppsamling av större partiklar samt en filterpåse som med ett enkelt handgrepp tas av maskinen för rengöring efter användning. Påmonteringen av filtret görs också mycket enkelt. Det "snäpps" enkelt på plats efter rengöring och torkning.

W2000 kan, precis som Weda's andra bottensugar, utrustas med ett slangutlopp istället för filterpåsen. Detta görs med några enkla handgrepp. Med ett slangutlopp säkerställs att alla sedimenterade partiklar, även de allra minsta, pumpas ur bassängen. Beroende på vattentillgång kan slangutloppet kopplas till bassängens befintliga filtersystem eller direkt till avlopp.

W2000's kraftfulla pump samt utformningen av flytkåpan, som ger maskinen en låg vikt i vattnet, medger att maskinen kan placeras och köras på väggarna för rengöring av dessa.

W2000 erbjuds i ett antal olika utföranden beroende på kundens önskemål.

Standardutrustning

  • Timer för att kunna ställa in fördröjd start eller stopp
  • Fjärrkontroll
  • Vagn för transport av W1000 Gyro runt pool området
  • Styrenheten är monterad på transportvagnen Fabriksgaranti 2 år

Teknisk data

Vikt: 49 kg
Vikt i vatten: approx. 5 kg
Dimensioner (LxBxH): 86 x 60 x 70 cm
Sigbredd: 60 cm 
Sugkapacitet: 1200 liter/minut
Hastighet vid automatisk körning: 0,2 meter/sekund
Nätspänning: 3-fas, 50/60Hz: 205/230/400 V
Arbetsspänning: 42 V
Tillförd effekt: 2,5kW


För mer information vänligen kontakta oss:

Telefon: +46 (0)8-550 325 50

E-mail: info@weda.se


 

 

De 17 globala målen. Läs mer »