Rengöringslösningar
under vatten

Weda är specialiserade på rengöring under vatten med automatiska och halvautomatiska robotar. Vi har en lång erfarenhet inom utveckling av produkter för undervattensanvändning. Vårt mål är att hitta lösningar för alla tillämpningar av rengöring under vatten.

Läs mer om ossWedas generella broschyr

 

Pool

Kommersiella Pool sektorn

Weda designar, bygger och marknadsför bottensugar för simbassänger och kommersiella badanläggningar med höga krav på prestanda och tillförlitlighet.

För att upprätthålla en god vattenkvalitet krävs både effektiva vattenreningsprocesser och effektiv undervattnensrengöring. Dessutom innebär en effektiv rengöring att mängden klor som tillsätts i vattnet kan minskas avsevärt. Detta bidrar till en bättre miljö för både anställda och besökare. En av många fördelar som även inkluderar en lägre risk för allergiska reaktioner. Weda finns idag på flera av de bästa offentliga simhallarna.

2004 Olympiska Spelen i Athen – Ett officiellt uppdrag
Under de Olympiska Spelen är inga detaljer för små för att våga chansa. Den främsta oron är idrottarnas välmående och chansen för dem att göra sitt bästa. Vattenkvaliteten är en viktig faktor för dem vars arena är en swimmingpool. Weda valdes i hård konkurrens med andra leverantörer för att hantera poolstädningen under de Olympiska Spelen. Weda var det enda företaget som kunde uppfylla de stränga krav på kvalitet, tillförlitlighet och service på grund av dess enastående produkter och expertis av vår lokala representant. Vi är naturligtvis mycket stolta över detta officiella uppdrag och hoppas ha fler möjligheter att visa vår kapacitet och kvalitet.

De 17 globala målen. Läs mer »